Postanowiłam sprzedać klatkę, bo zajmuje tylko miejsce. Była używana mniej niż pół roku przez Lunę. Nie ma śladów gryzienia ani drapania, jedynie przebarwienia od moczu, które chyba załatwi ocet.
Klatka 80-ka, a do klatki dorzucam całe wyposażenie, czyli miskę, paśnik, poidełko niestety zniekształcone, ale spełnia swoje zadanie, a także kuwetę, która była używana tylko w czasie zaprzyjaźniania. Oprócz tych przebarwień klatka jest w stanie idealnym.
Cena to 60zł za całość.
Sprzedam również naturalną kolbę czarnego prosa z Herbal Petsu i kolbę Vitapolu, dostałam je w gratisie, a nie mam zwierząt, które mogłyby to zjeść. Cena obydwu to 3zł.
Ponadto nadal na sprzedaż:
1. Cena: 5zł
2. Cena: 3zł (żeby potem nie było- na zdjęciu widać, że brakuje jednego tego 'frytka')
3. Cena: 3zł
4. Cena: 3zł
5. Cena: 4zł
6. Cena: 5zł
7. Cena: 5zł
8. Cena: 8zł
9. Cena: 2zł (zawieszka posrebrzana)
10. Cena: 5zł (z Avonu)
11. Cena: 4zł
12. Cena: 6zł (zdaje się, że to kiedyś była torebka, ale pewnie przerobiłam ją na piórnik własnoręcznie)
13. Cena: 1zł (jakaś śmieszna, duża kredka ze zdjęciami z Mazur, które to teraz takie sławne są, że może ktoś się skusi. w gratisie miękki ołówek)
14. Cena: 1zł (jak widać brakuje trochę żółtego koloru. nie wiem po co mi była, ale widocznie zrezygnowałam z planów, bo potem już jest nieruszana)
15. Cena: 5zł
16. Cena: 4zł (mieści zdjęcie formatu trochę większego, niż takie do dowodu)
17. Cena: 2zł
18. Cena: 10zł
19. Cena: 3zł
20. Cena: 25zł (tu możecie poczytać co to jest:
http://allegro.pl/sprytna-plastelina-zmieniajaca-kolor-od-woow-i1772049215.html ja mam 'kameleon')
21. Cena: 7zł (koraliki posrebrzane, miejscami przetarte tak, jak widać na zdjęciu- tak było od początku, nie nosiłam ich)
22. Cena: 2zł
23. Cena: 3zł
24. Cena: 4zł
25. Cena: 5zł (koń kiedyś chyba rżał i ihahał, może jak by mu baterie włożyć, to by znowu zaczął? nie wiem...)
26. Cena: 5zł
No i 27. Cena: 10zł (taki mały, murzyński koszyczek, lakierowany, dla królika na pewno się nie nadaje.)
Chyba, że Aga się zdecyduje, czekam na odpowiedź.