marta no nie udalo sie
bo .... srubek ....brak - jeszcze nie doszly a mieszkancy z pewnoscia sie znajda i to predzej niz bysmy chcieli (niestey) , miejsce na ustawienie juz mamy , tylko srubki ...... ale nie proznowalysmy
- mialysmy generalne sprzatanko
i uruchomilysmy klaciory : Pysia dostala duza - nowa , Baksia tez i Wacek ... i wszystkie teraz uszy maja duzze klatki - no musze przyznac ze krolasy nam oszalaly z zachwytu w tych klatkach : biegaly i skakaly tak jakby byly puszczone luzem i zaraz sprawdzaly swoje nowe "posiadlosci : co gdzie jest :
Pysiaa ku ku to ja Pysia w moim nowym domku :
hymm co tam moze byc ?
mozna wejsc i wyjsc
no nareszczie , hurra : w koncu znalazlam - jedzonko
BaksiaBaksia i jej nowy domek ( ona w ogole nie miala problemow ze znalezieniem pelnej miski
- ta Pani obok to nasza Patrycja ( Skittles ), mama Basia stoi po drugiej stronie klatki ale "cosik" mi nie wyszlo foto
aha ...to teraz tutaj jest moja "lazienka"
tutaj moje jedzono to juz wiem, o...... i lustro tez jest
....... aaaa to moja siostrulka
... hurrra teraz ja tez mam domek w klatce
:
bedziemy sie umawiac na plotki "na tym samym poziomie "
:
a to ja Baksia i dziekuje pieknie za nowa klaciore :
Wacek - dzisiaj Wackowi zostalo wymyslone nowe imie : sherlock , no wypisz, wymaluj sherlock
- brakuje tylko fajki
:7
jejku , jejku ale duzzza klatka - lepiej posiedze w kuwecie na razie , tak bedzie bezpiecznie :
o jest jedzonko mniam :
mniam :
i mniam, mniam:
i kilka zdjec biura :
od lewej , od gory : Marcel i Pysia , nizej Chica i Baksia, na dole : Kondzio i Śniezek ( jutro przyjedzie ) , z lewej gotowa klatka dla Nevila (jutro przyjedzei) a z prawej klaciora Boby :
i drugi rog biura: od lewej Wacek ( Sherlock) i klatka dla Czarka (bedzie we wtorek)
no i nasza biedulka - Rudo - w odosobnieniu jeszcze :
a na koniec podziekowania :
Panu Robertowi za gore siana :
p.s polecam siano Pana Roberta -http://forum.kroliki.net/index.php/topic,7029.620.html - wszystkie krolasy jedza go w "zastraszajacym" tempie
znaczy : smakuje i to bardzo
Bbutterfly - za zwirek
jeszcze zamkniety ale juz nie dlugo ... krolasy jedza na potege wiec bobkuja rownie siarczyscie