Zapraszamy do akcji BĄDŹ BOHATEREM http://forum.kroliki.net/index.php/topic,16572.0.html
Uzupełnione - bardzo dziękujemy
Jestem wprost zaskoczona Bylam w 200% pewna,ze konkurs na ten szczytny cel jakim jest stworzenie Azylu dla krolikow zakonczy sie blyskawicznie a tu co widze Najwyrazniej konkursy juz sie znudzily,trudno...to jest ostatnia nagroda jaka funduje,wiec prosze was pomozcie stworzyc to miejsce w ktorym znajda schronienie kroliki z calej Polski
Namówiłaś mnie. Będę chodzić głodna albo przerzucę się na króliczą karmęDla mnie jeszcze sześć losów z końca czyli 94,95,96,97,98,99
PS. Czy będzie jeszcze organizowany bazarek na rzecz Toruńskiego Azylu w najbliższym czasie?
Cytat: niusia on Dzisiaj o 10:03:56PS. Czy będzie jeszcze organizowany bazarek na rzecz Toruńskiego Azylu w najbliższym czasie?Nie sądzę, żeby został zorganizowany kolejny Bazarek na rzecz Azylu w Toruniu w najbliższym czasie, niemniej nic nie jest jeszcze pewne.
Odp: 24 Konkurs Bazarkowy« Odpowiedz #75 : Luty 27, 2012, 12:44:54 » Cytuj (zaznaczone)Cytuj (zaznaczone)PUSZKIN, wpłata dotarła przytul: dziękujemy bukietmam również wpłaty od Aguleks oraz od Aisejam bukiet
A możesz uzupełnić jeszcze wpłaty? Czy to ktos inny musi?