Klauduska daj znać na pw czy maila, czego będziesz potrzebować, to już zacznę kompletować wyprawkę
Dziękuję Ci za taką decyzję, aż boję się mysleć jaki wysyp będzie pod koniec marca skoro już teraz jest tyle znajdek.
Inek, A Inek nie wykazuje chęci znaczenia terenu i siania demolki? Ja się przyznam szczerze, że sama mam dwie sterylizowane panny i niekastrowanego Okrucha (chociaż gdybym mogła to bym go z chęcia wykastrowała:P) i całkiem nieźle sobie radzimy. Możesz ew wziać sterylizowaną już pannę i zobaczyć jak Inek zareaguje. Chciaż myślę, ze tak czy inaczej trzeba wziąć pod uwagę zabieg, gdyby np okazało się, że Inek po prostu chce cały czas dominować, gwałcić towarzyszkę. No i gdyby zaczęły mu się destrukcyjne zapędy
W Warszawie mamy teraz kilka dziewczynek, które lada moment będą miały zabiegi, także warto też pisac do opiekunów z pytaniem, czy sterylizacja jest planowana
Tymczasem chciałam pokazać naszą biedę
KarmiW dniu odebrania z lecznicy:
teraz dziewczynka już wygląda trochę lepiej, niemniej jednak potrzebuje leczenia i opieki, bo jak widać, przy buźce jej się nieźle babra
Mamy też lada moment dostać pod skrzydła kolejne kilka uszaków,
Jeden z nich jest już w Animie, trzeba tylko podskoczyć zrobić mu zdjecia. Też znaleziony, przez Straż Miejską. Przeraża mnie tegoroczny wysyp znajdek
Drugi jest w hutrowni i lada moment powinniśmy go odebrać.
Z dobrych wieści
Dżemik najprawdopodobniej niedługo wyruszy do nowego domku
rise_cookie dziękujemy za pomoc
Bosman zaprasza też do obejrzenia filmiku z nim w roli głównej
http://www.youtube.com/watch?v=EeY3L4tCicQ&feature=youtu.be