a Pani Patyk do adopcji nie poszla? Leszczynka i Megan tez na DT wracaja chyba...
Luksusowej trzeba zrobic super foto bo taki krolik powinien być blyskawicznie wyadopotowany
Wawa Wawa...no cóż...przykre skoro wolontariusze chcą pomóc a nie mogą :-(
wracaja chyba ?
i z ta pomoca w warszawie to roznie bywa ... po prostu chyba od lat bylo tam w biurze tak jest ze pomoc jest zbedna, bo wszyscy sobie sami doskonale ponoc radza a ja od zarzadu dostaje ponizsze noworoczne zyczenia (albo zamiast zyczen) :
" Jako administrator i członek zarządu pragnę przekazać Ci osobiste ostrzeżenie - powstrzymaj swoj złośliwy język i przestań być złośliwy oraz nieuprzejmy do użytkowników forum. Jest Nowy Rok i SPK nie widzi nic zlego w składaniu sobie życzeń z tej okazji - od upominania sa moderatorzy oraz administratorzy. Nie zastosowales sie do upomnienia moderatora na shoutboxie oraz wielu innych upomnien w wielu tematach. Jest to to ostrzeżenie wiec kolejna nieuprzejmosc skończy sie kropka lub banem."
nie mam pojecia o co chodzi bo grzeczny jestem jak ta lala ale zarzad widac uwaza inaczej :-)
wiec ja klucza nie mam i raczej w tym temacie pomoc nie pomoge
bo skoro mi tak dobrze zycza i w ogole to i klucza brak :-)
a swoje droga to sprawa dziwna
co wiecej , jesli ktos bedzie chcial zwierzaka to nie dlatego ze zdjecie jest super czy nie tylko dlatego ze uszatemu jednemu czy wiekszej ilosci bedzie chcial pomoc, jesli bedzie patrzyl tylko na foto ..... to tak sobie to widze
fakt przydalyby sie jakies historie z zycia uszakow, co sie dzieje u nich na codzien ... tak jak w innych miastach robia i tam w watkach jest pelno i na biezaco informacji o tym co sie dzieje, jakos zdjec jest wtedy, ale tylko moim zdaniem, drugorzedna