Poprosimy o fotki "biurowców" zajadających smakołyki.
"Czwórka z chaty" powinna na dniach zmienić się w "Dwójkę z chaty" , gdyż rzeczywiście zapowiada się, że dwójka pojedzie na DT z opcją DS. Oglądałam dziś przytulne gniazdko , do jakiego przyjdzie im się przenieść i wszystko na to wskazuje,że w środę czeka mnie kolejna królewska podróż
W moim Królestwie natomiast...
Bronek ma się wyśmienicie w nowym domku.Przed przeprowadzką był ze mną na kontroli i korekcie zębów.
Puffcia jest już w nowym domku. W piątek robiliśmy blond księżniczce przeprowadzkę.
Britney leczy katarek, w ub.tygodniu robiłam jej wymaz, teraz zażywa inhalacji i łyka witaminki i beta glukan.
Saddam natomiast napędził nam wczoraj mega stracha, i dzisiaj był na kontroli i zrobiliśmy badanie krwi w kierunku EC.Przy okazji potwierdziła się moja osobista identyfikacja...Saddam jest samicą :-D
W związku z faktem, iż trochę szarpnęły mnie po kieszeni badania królasów, leki, wyprawki dla wyadoptowanych oraz paliwo, zapraszam serdecznie wszystkich chętnych do pomocy m.in. przy tworzeniu koeljnych wyprawek i odwiedzin królasów
A Nunulę jutro muszę osobiście wyściskać i zataszczyć jej smakołyki aby umilić czas w kołnierzu. Oczywiście dbając o jej linię
Posty scalam - magda24