Kochani wczoraj niestety forum odmówiło mi posłuszeństwa i nie mogłam nic napisać po wizycie...
Maksio to Maksia... i do tego z kobiecymi problemami
weterynarz powiedział, że mała ma śluzomacicze i jest konieczna jak najszybsza sterylizacja... po będzie jeszcze gorzej
Mała jest nieco starsza niż przypuszczałam - ma 6 miesięcy, uszy są odmrożone lub odgryzione, ale przynajmniej bez zakażenia i ładnie powinny się wygoić.
Żadnych przyjaciół na skórze nie wykryto, strupy nad zadkiem to efekt pogryzienia. Ząbki ma ładne.
Sterylizacja to koszt 230zł - kochani, bardzo prosimy o pomoc przy opłaceniu zabiegu, jest on konieczny dla zdrowia dziewczynki. Malej pomoze nawet wplata drobnej sumy
Mała jest aktualnie u
magdy =) na DT, razem z Zosią. Bardzo prosimy o wsparcie tego domu tymczasowego... Może ktoś mógłby wysłać paczuszkę z prowiantem?
Ona musiała od małego być z człowiekiem, była wystraszona, ale nie uciekała dlatego udało się ją złapać. Możliwe, że na wolności dużo czasu nie spędziła, ale wcześniej musiała przebywać w nienajlepszych warunkach.
Będę obserwować tę okolice, bo może osoba, która pozbyła się małej ma więcej królików, które już niedługo też zostaną wyrzucone...
Kochani, bardzo Was prosimy o pomoc...
Poprawa literowki na prosbe autorki.
Tocha