UWAGA! Ten serwis używa cookies (brak zmiany ustawienia przeglądarki oznacza zgodę na to). Zapoznaj się z polityką bezpieczeństwa!.
0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
ja od dawna używam węgrowskiego z ziołami- to obecnie nasze jedyne źródło ziół- oprocz tych co choduje dla małej w doniczkach czyli bazyli, tymianku, majeranku, oregano, szałwi i mięty- i to jest ulubione siano małej a 3,5 za paczke to jeszcze do wytrzymania
ja za to sianko zapłaciłam 6,5zł... zdzierstwo jak cholera, ale w czasie kiedy dziewczyny jeszcze niewiele mają ususzone, moje zapasy się skończyły i został mi tylko mniszek, to już jestem w stanie ścierpieć tą cenę..... zobaczymy jakie suszki mi przywiozą do sklepu... i po ile....
Vitakraft u nas tutaj czesto ma mole do herbalfarm napisalam jeszcze raz, jak znajde kiedys czas to zadzwonie i spytam sie czemu olewaja
SiM nie wiem czy to by się opłacało. priorytet chyba z 12zł kosztuje a to w rozbiciu na 2-3paczki sianka daje tą samą cenę co u mnie pewnie. A więcej nie wsadzi się do jednej paczki bo od razu cena wysyłki większa....