Chciałabym poinformować ,że to ja mam tę przyjemność , dzięki zgodzie Bośniak i Zgagi14 , pomóc w prezentowaniu zgagusiowego przytuliska zarówno pomieszczenia , jak również pensjonariuszy.
Nadmienić należy ,że pomieszczenie urządziła Zgaga14, sama poustawiała sprzety , sama sprząta , karmi przebywające tam króliki, wozi je do weterynarza dr M. Moroz ,głaszcze ,przytula czyli usluguje im jak umie i na ile pozwoli jej czas . Często , a wlaściwie codziennie przychodzi do przytuliska dwie godziny wczesniej zanim zacznie pracę oraz po jej zakończeniu również spedza tam wiele godzin . To tyle w kwestii wprowadzenia .
Pomieszczenie nie jest wielkie , ale z pewnością przytulne i kroliczki czuja sie tam dobrze , i bezpiecznie , choć na pewno każdy z nich wolałby być w swoim domku , chcialby miec na własność DS oraz maly kącik w sercu swojego właściciela.
Kilka fotek z pomieszczenia przytuliska
Widac ład , porządek , czystość jednym slówek wielkie serce Zgagi .
Bedę do znudzenia pisa.coraz wklejac zdjęcia kolejnych przytuliskowych mieszkańców z nadzieją ,że dzięki temu ci bardzo potrzebujacy znajdą swoich głaskaczy , karmicieli , swoich ludzi . Zbliżają sie Święta i mam nadzieję ,ze gwiazdorek przyniesie im dom .
dzis zaprezentuje Biankę i Leksusa .
LeksusLeksus to malutki śliczny chłopczyk o jedwabistej , brązowej sierści , bardzo podobny do Trolla naszej forumowej koleżanki . Leksus jest pogodny , ufny , cichy , niekłopotliwy , jednym slówem ideał. Jego nieszczęściem jest to ,że jest niewidomy . Zaniedbania ( brak leczenia ) poprzednich właścicieli spowodowały jego ślepotę , a jest wielkie prawdopodobieństwo ,a właściwie pewność ,że juz nigdy nie bedzie widział . Do szczęścia potrzebna mu klateczka , domek ,gdzie się może schować , miseczka jedzenia , sianko , poidełko , a nade wszystko serce kogos , kto go pokocha . Leksusik nie ma wymagań, nie kica po pokoju , nie pogryzie kabli , nie zrzuci nic ze stołu . Jeśli ktos go pokocha i adoptuje , odwdzięczy sie przywiązaniem i polizaniem .
Apartament przystojniaka
Bianka , czarnobiała królewna, lubiąca marchewkiTo piękność , miss Śląska króliczek
Czy te oczy mogą kłamać .....
Jeśli ktoś pokocha Biankę i Leksusa , proszę wypełnić kwestionariusz i wysłać do Bośniak . Jest ona gotowa w każdej chwili udzielić dokladniejszych informacji na temat tych króliczków.
Ja ze swej strony zapewniam ,że bede natrętna do bólu ,bedę pisać newsy i wklejac zdjęci bardzo często.
Upierdliwa będę jednym słowem