Wraz z zespołem 'Przygarnij Królika" (
www.przygarnijkrolika.pl) chcielibyśmy wystawić parę rzeczy, z których dochód w całości zostanie przeznaczony na opłacenie dwóch rachunków za usługę weterynaryjną naszych królików (Rico i Elenkę). Łączna zaległa kwota wynosi 376 zł.
Oto faktury
Koszty przesyłki są uzależnione od cennika poczty polskiej, ew. cennika wybranego kuriera.
Możliwy odbiór osobisty, do uzgodnienia na PW.
Krótka kamizelka w stylu norweskim, w rozmiarze na moje oko M, mała L. Stan niemal idealny, brakuje tylko jednej kuli.
Koszt 15 zł.
Sportowa bluzeczka, brak metki, na moje oko M, dominujący materiał bawełna, jakieś 10% elastanu.Stan b. dobry
Koszt 10 zł
kupiła: psikoza Bluzka w kolorze malinowym, rozmiar M, z tyłu do połowy pleców krzyżowane ramiączka
Stan b. dobry
Koszt 10 zł
kupiła: psikoza Balerinki z materiału, nowe, nieużywane,
Rozmiar 40, długość wkładki 26 cm.
Koszt 20 zł
Kupiła: marciulaprzykładowa strona
Książka kucharska "Dobra kuchnia - nowoczesna książka kucharska"
Przysmaki na każdy dzień tygodnia, ponad 300 znakomitych przepisów od poniedziałku do niedzieli, niedrogich, szybkich i nieskomplikowanych
Oficyna Wydawnicza Mak, 1998
Stan bardzo dobry, koszt 15 zł
Klatka Ferplast, stan jak na zdjęciach, widoczne ślady użytkowana, brakuje jednej klamki do przymocowania, a drzwiczki się nie domykają, chociaż można zablokować kłódką albo innym sposobem.
Kuweta klatki czyszczona octem. Klatka jest składana.
Długość 70 cm
Szerokość 47 cm
Głębokość kuwety 15 cm.
Dodatkowo sprzedaję narożną kuwetkę, okrągły paśnik, miskę w kształcie banana, kulę smakulę oraz poidło Trixie 250 ml.
Cały zestaw 45 zł.
Istnieje możliwość zakupu samych akcesori bądź samą klatkę, wówczas
- za klatkę 25 zł
- Kuweta 5 zł -
Kupiła:marciula- kula smakula 5 zł -
kupiła:marciula- okrągły paśnik (12 cm) 5 zł -
kupiła:Króla- poidło 4 zł
- ceramiczna miska 6 zł -
Kupiła :marciulaKolejne fanty dodam jutro.
Zapraszamy serdecznie na zakupy