Witamy,
Gość
.
Zaloguj się
lub
zarejestruj
.
1 Godzina
1 Dzień
1 Tydzień
1 Miesiąc
Zawsze
Zaloguj się podając nazwę użytkownika, hasło i długość sesji
Aktualności:
PRZEKAŻ NAM SWÓJ 1%!
Nr KRS: 0000237887
Strona główna
Pomoc
Szukaj
Kalendarz
Zaloguj się
»
Króliczy targ
»
Archiwum działu Króliczy Targ
(Moderator:
asiek24
) »
SPRZEDAM coś z mojej szafki dla elegantki i romantyczki:)
« poprzedni
następny »
Drukuj
Strony: [
1
]
Do dołu
Autor
Wątek: SPRZEDAM coś z mojej szafki dla elegantki i romantyczki:) (Przeczytany 4241 razy)
0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
sowcia_masterka
Użytkownik
«
dnia:
Maj 22, 2012, 14:31:10 pm »
Ponieważ mi się troszkę schudło, mam dla was kilka propozycji. Są to ubrania z metkami, lub bez w ogóle nie używane.
1
.Na klimaty weselne, lub przyjęcia, dla Pań ok. 170 cm wzrostu lub wyższych mam do zaproponowania sukienkę firmy Quelle z metką w rozmiarze 38 w piękny wzór kwiatowo-zwierzęcy. Jest z 97 % poliestru i 3% elastanu. Kosztowała mnie 250 zł, cena jaka by mnie interesowała to 150 do lekkiej negocjacji.
ps. taka długość jaka prezentuje się na mnie jest przy założeniu szpilek z 14 cm obcasem przy 1,7m.
«
Ostatnia zmiana: Maj 22, 2012, 15:08:45 pm wysłana przez sowcia_masterka
»
Zniewoliliśmy resztę zwierzęcego stworzenia oraz potraktowaliśmy naszych dalekich kuzynów w futrach i piórach tak okrutnie, że poza wszelką wątpliwość, gdyby mieli oni stworzyć religię, szatanem byłby dla nich człowiek.
William Ralph Inge
sowcia_masterka
Użytkownik
Odp: Coś z mojej szafki dla elegantki i romantyczki:)
«
Odpowiedź #1 dnia:
Maj 22, 2012, 14:58:01 pm »
2.Beżowa marynarka z podszewką, metalowymi guziczkami-grzybkami w rozmiarze 38 firmy Raspberry. Nowa bez metki. Cena 50 zł do negocjacji
Zniewoliliśmy resztę zwierzęcego stworzenia oraz potraktowaliśmy naszych dalekich kuzynów w futrach i piórach tak okrutnie, że poza wszelką wątpliwość, gdyby mieli oni stworzyć religię, szatanem byłby dla nich człowiek.
William Ralph Inge
sowcia_masterka
Użytkownik
Odp: SPRZEDAM coś z mojej szafki dla elegantki i romantyczki:)
«
Odpowiedź #2 dnia:
Maj 22, 2012, 15:25:20 pm »
3. Sukienka firmy ECHO, w kolorze brązu ze złotą nitką w rozmiarze 42. Nowa bez metki. Cena 100zł do negocjacji.
ps. więcej informacji o danych ciuszkach na wiadomość prywatną
«
Ostatnia zmiana: Maj 22, 2012, 15:51:35 pm wysłana przez sowcia_masterka
»
William Ralph Inge
sowcia_masterka
Użytkownik
«
Odpowiedź #3 dnia:
Maj 22, 2012, 15:41:44 pm »
4.Bialutka sukienka firmy Euronova z piękną koronką. Materiał lekko marszczony. Rozmiar chyba 38. Cena 40 zł do negocjacji. Nowa bez metki.
William Ralph Inge
miedzynarodowa92
Użytkownik
«
Odpowiedź #4 dnia:
Maj 22, 2012, 17:08:37 pm »
kiecka świetna ale szpile ..... maaaaatko uwielbiam takie<3
Moje uszolki<3
http://forum.kroliki.net/index.php?topic=13486.0
sowcia_masterka
Użytkownik
«
Odpowiedź #5 dnia:
Maj 22, 2012, 18:23:32 pm »
Cytat: miedzynarodowa92 w Maj 22, 2012, 17:08:37 pm
kiecka świetna
szkoda, że nikt nie chce kupić...
ps. jak za drogo to możemy się potargować, nic nikomu się nie podoba...
William Ralph Inge
sowcia_masterka
Użytkownik
«
Odpowiedź #6 dnia:
Maj 22, 2012, 19:55:17 pm »
5.Spodnie jeans'owe rurki z cropp'a firmy Chillin, rozmiar 29, nowe bez metki. 50 zł do negocjacji
6.Sukienka w stylu Marlin Monroe. Nowa bez metki z małą przeróbką krawiecką mojej roboty. Firma Euronowa. Cena 30 zł do negocjacji.
te małe czarne kropeczki, to nitka ze zgrzaną końcówką, żeby się nie pruła, szyłam bowiem ręcznie
7.Spodnie jeans'owe proste z Funk and soul, rozmiar 30, nowe z metką. 50 zł do negocjacji
William Ralph Inge
Drukuj
Strony: [
1
]
Do góry
« poprzedni
następny »
Forum Stowarzyszenia Pomocy Królikom
»
Króliczy targ
»
Archiwum działu Króliczy Targ
(Moderator:
asiek24
) »