A ja chciałabym polecić w Poznaniu weterynarza, który przyjmuje w lecznicy Kobra (wiem, że nazwa niezbyt królicza) razem z dr Lisiecką na ul. Międzyborskiej. Pan wet nazywa się Krzysztof Obijalski, uratował mojego Kisę z zatoru i wzdęcia, a przy tym widać, że zależy mu na leczonych zwierzakach, prosił mnie o telefon następnego dnia, dzwoniłam a on nawet pamiętał imię Kisy, co było bardzo miłe
ale oczywiście to nie jest najważniejsze. Pan Krzysztof bardzo się stara, dzisiaj byłyśmy u niego z królisiem, który jest w potwornym stanie, pan Krzysztof pobrał mu próbkę z uszka, spojrzał pod mikroskopem, nawet nam pokazał, na pewno nie ma jeszcze jakiegoś super doświadczenia, ale widać, że się stara, czyta, szuka no i jak na tak krótki staż pracy (pan Krzysztof jest bardzo młody albo tylko tak wygląda) widać, że zna się na rzeczy i przyznam szczerze, że jest moją nadzieją jeśli chodzi o przyszłe leczenie króliczków w Poznaniu
Podejrzewam też, że dużo uczy się od dr Lisieckiej. Jeśli miałabym obecnie leczyć gdzieś królisia to tylko u niego
konkretny, rzeczowy, ma dużą wiedzę, wszystko dokładnie tłumaczy, mówi co podaje, do tego jest wyjątkowo sympatyczny i pozytywnie nastawiony do klientów i leczonych zwierzaków
Polecam pana weterynarza Krzysztofa Obijalskiego