Nowe paczki z jedzeniem , gdyż zrobiłam zapasy których mój królik nie zdążył napocząć
Suszony pasternak herbal pets 3,30 za paczkę (mam 6 sztuk) oraz cykoria podróżnik z zuzali 4,20 za paczkę (mam 2)
2 duże torby suszu zbieranego przezemnie z daleka od dróg (od normalnej asfaltowej zeby 2 samochody się minęły jest ze 4 km), suszony w ciepłym, suchym i ciemnym miejscu dzięki czemu zachowany jest zielony kolor, z tego co pamiętam to wymiary toreb szerokość 37-40 cm, wysokość 45 cm (do tej wysokości suszu jest) i głębokość chyba 17-20 cm. W każdym razie jest go tyle na oko co w ok 10 paczek suszu z pokrzyw z herbal petsu. Susz jest tylko z liści babki zwyczajnej, lancentowatej, liści pokrzywy i mlecza jest w nim trochę podgarycznika, Pięciornika gęsiego, krwawnika, liści porzeczki i malin ekologicznych, poziomek i truskawek. Cena 15 zł za jedną torbę, uważam że powinna się na to zdecydować osoba która coś jeszcze kupi odemnie bo przesyłka tylko suszu by kosztowała za dużo, bo nie może się pokruszyć.
Zawartość toreb: