UWAGA! Ten serwis używa cookies (brak zmiany ustawienia przeglądarki oznacza zgodę na to). Zapoznaj się z polityką bezpieczeństwa!.
0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
ja zawsze zamawiam u Simran i polecam! (tym razem nie decyduję się, bo jeszcze mam zapas )
hehe u mnie tylko 2 je jedzą ( .. reszta ucieka gdzie pieprz rośnie .. przelew poszedł
Ja poproszę 5 opakowań
Pippi chyba z całą rodziną wsuwają
Cytat: joac on Lipiec 03, 2013, 17:01:22 pmPippi chyba z całą rodziną wsuwają icon_zebyA Ty myślisz, że dlaczego ja biorę 2 ?usmiech2
Ja poprosze 2 opakowania. Pippi, może weźmiemy jednego kuriera ?
Możemy zrobić tak, że w poniedziałek wyśle tabletki do dziewczyn, które już wszystko opłaciły, a resztę jak dostanę wpłaty. Pozdrawiam
tak wiedziałam o tym .. ale cóż chciałam zaoszczędzić ... ;//
Organizuję wspólne zamówienie na tabletki papaya, jeśli ktoś jest chętny to zapraszamhttp://forum.kroliki.net/index.php/topic,15984.new.html#new
Simran jest z Lubina
Nie ma nikogo z Lublina, żeby dziewczynie zrobić nalot do domu? Przecież podając dane do przelewu zazwyczaj podaje się adres (ja w WBK przynajmniej muszę mieć wszystkie dane). Ja bym podeszła, zapukała i grzecznie zapytała gdzie jest kasa, albo tabletki Rozumiem, że są różne sytuacje w życiu, sama się z 2-3 dni czasami spóźniam z wysyłką czegoś, ale zawsze jestem z odbiorcą w kontakcie, a wygląda na to, że ona sobie leci w kulki
Lublinie
czy ktoś zgłosił sprawę do zarządu? Jest oddział w Lublinie i co najmniej kilka osób stamtąd, więc na pewno ktoś pomoże
ja w Polsce .. także ..