Przepraszam..
już odpowiadam
Kalendarz został wydany przy współpracy z Miniaturką bez Tajemnic. Miniaturka ogłosiła konkurs i z nadesłanych zdjęć wybraliśmy 7 które zostały umieszczone w kalendarzu biurkowym, 1 które zostanie umieszczone w kalendarzu dużym ściennym i jeszcze kilka małych które również tam znajdą swoje miejsce.
Kalendarz duży ścienny będzie drukowany w październiku i będzie miał podobną formę jak zeszłoroczny czyli oprócz zdjęcia dużego formatu będzie również małe.
Zdjęcia do kalendarzy na rok jeszcze następny - czyli 2015 mam nadzieję, że podobnie jak w tym roku wybierzemy wspólnie z Miniaturką i stanie się to naszą tradycją. Szansę ma każdy kto śledzi stronę Miniaturki, Przygranij i SPK i nadeśle swoje zdjęcie. Myślę, że zorganizujemy taki konkurs jeszcze pod koniec tego roku....
Wszystkich zainteresowanych zakupem proszę o @ na adres
kalendarze@przygarnijkrolika.pl z podaniem ilości sztuk zamawianych, imieniem i nazwiskiem oraz dokładnym adresem wysyłki wraz z kodem pocztowym.
Ilość sztuk jest ograniczona, ale myślę że do 15 sierpnia raczej nie znikną wszystkie.... choć oczywiście mam nadzieję, że tak!