Uwaga - podajemy nasze nowe numery kont w banku kliknij tutaj.
Cytat: joac w Listopad 12, 2015, 08:59:39 amCytat: elizka w Listopad 12, 2015, 08:06:12 amja też muszę przyznać ,że miałam wysłać wniosek na Misia , spóźniłam się w ostatnim czasie wysłałam 3 wnioski na królaska i nic z tego nie wyszło Elizko, przecież jest jeszcze Romuś z Warszawy! Podobny, równie piękny, bardzo tulasty gdzieś tam mi się obiło o uszy , że też dużo wniosków na niego wpłynęło
Cytat: elizka w Listopad 12, 2015, 08:06:12 amja też muszę przyznać ,że miałam wysłać wniosek na Misia , spóźniłam się w ostatnim czasie wysłałam 3 wnioski na królaska i nic z tego nie wyszło Elizko, przecież jest jeszcze Romuś z Warszawy! Podobny, równie piękny, bardzo tulasty
ja też muszę przyznać ,że miałam wysłać wniosek na Misia , spóźniłam się w ostatnim czasie wysłałam 3 wnioski na królaska i nic z tego nie wyszło
Boszz, jaki on jest rozkoszny! I bardzo waleczny - widzę, ze omyk w choinę na widok dziadzia Fuksa
,,bykiem patrzy"
Ślicznie Kubuś wygląda Mam nadzieję, że jak się lepiej poczuje, to będzie też milszy dla otoczenia
Cytat: bosniak w Listopad 19, 2015, 21:36:56 pmŚlicznie Kubuś wygląda Mam nadzieję, że jak się lepiej poczuje, to będzie też milszy dla otoczenia Protestuje ! Kubuś jest miły o ile otoczenie jest odpowiednie