no ale zrobiłam sobie miejsce na klatce i tam go będę trzymała
poza tym u tego faceta jet możliwość zapakowania np. 4x15 L (i ta opcja na moje warunki jest wygodniejsza), niekoniecznie 2x30 L
P.S i nie chodziło tylko o PINO ale o wagę bo nie miałam możliwości trzymania 30 L. Nie ważne było czy to Pinio czy inny
[ Dodano: Pią Lut 26, 2010 3:35 pm ]Ja może rozwinę moja myśl, bo wcześniej się spieszyłam i zbyt oględnie odpisałam, a więc...
wiem, że w świeciekrólika jest żwirek 30L, którego wcześniej nie chciałam zakupić, ale tylko ze względu na gabaryty. Wcale nie zależało mi konkretnie na Pinio, ale on jest pakowany m.in. po 10L co było dla mnie najdogodniejszą formą ze wzgl. na brak miejsca.
Jeśli chodzi o żwirek z linka, który podałam to
-
po pierwsze - bardziej się opłaca (60L kosztuje już z wysyłką 50 zł, a w świeciekrólika wyszłoby 55,62 + przesyłka ponad 25 zł bo to ponad 30 kg)
- po drugie - 60 L są w stanie mi zapakować 4x15 L tak jak wcześniej napisałam a to mi ułatwi sprawę przechowywania
- po trzecie - narazie niestety nie opłaca mi się robić zakupów w swieciekrólika bo odstrasza mnie przesyłka 25 zł. Odkąd zrezygnowałam z granulatu CC (42 zł) nie potrafię uzbierać tyle produktów, aby było te 150 zł i przesyłka gratis. Próbowałam już na wiele sposobów, nawet "wkładając" do koszyka najdroższe siano z JR i nadal mniej niż 150 zł.
Zrobiłam nawet małą "symulację" i "włożyłam" do koszyka to co chciałabym kupić i znów wychodzi troszeczkę ponad 100 zł
Szacunkowa waga Twojej paczki: 23,825 kg
*sianko letnia łąka sianko letnia łąka
Producent: JR FARM 7,70 PLN 7,70 PLN
*sianko łąka pełna mleczu sianko łąka pełna mleczu
*sianko koniczynowa łąka sianko koniczynowa łąka
*sianko z górskich łąk sianko z górskich łąk
Producent: JR FARM 7,50 PLN 7,50 PLN
*babka lancetowata suszona babka lancetowata suszona
Producent: ZUZALA 3,94 PLN 3,94 PLN
*babka szerokolistna suszona babka szerokolistna suszona