no to ja ci powiem co mi sie nie podoba
1. jak koleżanka chce kroliczka to niech sama sie zainteresuje,napisze,lub skontaktuje z kimś odpowiedzialnym za adopcje
2. na www.adopcje.kroliki.net sa wszystkie kroliczki ktore sa do adopcji i tam sa ich zdjecia
3. ma być mały. a co z tymi dużymi?
4. co to znaczy ze ma być mały? bo młode kroliczki jak sa młodziutkie to poźniej urosną i co odda go bo bedzie za duzy?
5. zawsze podpisuje sie umowe adopcyjną.
6. dlaczego Ty masz być w tym wszystkim pośrednikiem?
7. dlaczego najpierw ma kroliczek do Ciebie przyjechać,a poźniej dopiero do Twojej koleżanki?
1. Papuga Nimfa i Swinka byly u mnie na dt, i chcieli zaadoptowac wiec pojechaly do niej i dlatego teraz poprosila mnie czy sa kroliki do adopcji, bo wie ze pomagam zwierzetom i napewno znajde kroliczka dla niej.
3. Ma byc maly, chodzilo mi o kroliczka miniaturka, nie o wiek
4. Jej rodzice się zgadzaja tylko na kroliczka miniaturka, albo na szynszylke (tu nie napisalam, bo to watek krolikow)
5. Co do umowy, to ja wiem ze zawsze sie podpisuje. Myślicie pewnie, ze ja nigdy nie podpisywalam? Adoptowalam zwierzaki i podpisywalam.
6. A nie podoba Ci sie? Ja jej pomagam.
7. Nie napisalam, ze koniecznie do mnie a ppzniej do niej. Prosze przeczytac co napisalam na 1 poscie. Kroliczek moze do nich jechac prosto, jesli bedzie taki transport. A jesli bedzie transp do Katowic, to moglby do mnie i my go tam zawieziemy. Tak bylo z Nimfa, pani chciala ją oddac, a bylo jej za daleko do Lublinca wiec nimfa do mnie przyjechala, byla u mnie na dt przez ok. miesiac, pozniej my ją tam zawiezlismy.
Wydaje mi sie, ze niektorzy z was uwazaja mnie za oszustke czy za taka, co rozmnaza zwierzaki.. No to mam prosbe - mozecie wejsc na dogomanie, zobaczyc moj profil, moje posty, spytac sie dogomaniakow o mnie. Sprawdzcie mnie.
Oni chca kroliczka samca i swinka tez samcem jest.
PS jestesmy osobami nieslyszacymi wiec prosze sie nie dziwic, ze tak piszę