gwiazdeka, ja uważam, że nawet na forum były wyslane wiadomości, które swiadczyły o tym, ze jestes zdecydowana oddać krolika Sylwii, przecież nawet wspólnie podjelyscie decyzje, że załatwicie sprawe przez system adopcyjny, a teraz Ty szukasz dziury w całym. Nie wiem o co ci chodzi, piszesz na forum, że chcesz oddac krolika, zgłasza sie osoba, która się nim zajmie, ale ty teraz sie zachowujesz jakbys miała w ręcę pokera i zaczynasz jakaś chora manipulację.
Poza tym, skoro juz w tym watku zaczełyście organizowac transport i mówic o tym transporcie, to dla mnie jest jednoznaczne z tym, że królik znalazł wlasciciela. A Ty teraz mówisz najpierw transport potem decyzja, wszyscy bedziemy się mobilizowac i starać, a wszystko ma zależec od tego czy Ty ostatecznie oddasz Sylwii królika, którym ona chce się zaopiekowac, a Ty chesz sie go pozbyć, bez względu na to z jakich powodów??
Paranoja jakaś.
Sylwia, odpuść sobie, dziewczyna chyba liczy na to, ze zapłacisz jej za tego królika, albo coś, bo za chetna do współpracy nie jest. Zachowuje się, jakby mogła wszystkich ustawic pod siebie, bo ma królika, ktorego Ty chcialabyś adoptować. Beznadziejny przypadek. nie rozumeiem tylko po co dawałaś ogłoszenie na forum.