Napisałam jednej nieodpowiedzialnej osobie na forum : kroliki.fora.pl
Witaj
Nie zrozum mnie źle . Chciałabym ci powiedzieć(napisać) , gdyż niektóre twoje wypowiedzi są złe i mogą zaszkodzi wielu królikom. Zdajesz sobie sprawe iż nie odpowiadasz tylko tej jednej osobie , lecz kilku . I dajmy na to ,że ja mając królika nie wiedziałabym czegoś na ich temat np; choroby i przypadkiem szukając na google trafiła na tą stronę i na twój post a ty pisząc cyt."może i tak... nieprzejmuj się pewnie niedługo mu przejdzie" na pytanie cyt."mój pulpecik ostatnio jest wyjątkowo apetyczny, nie dokazuje jak kiedys, nie skacze tylko leży cały czas, nie żadnych innych objawów więc nie wiem co może byc tego powodem, nie kicha, nie ma czerwonych oczek, kupe ma normalna...
w poniedziałek i tak mamy wizyte u weta ale troche sie niepokoje
czy ktos wie co może byc tego powodem??" Faktycznie jeżeli napisałaś ,żebym się nie przejęła to bym nic nie zrobiła , a królik mógłby być chory np; zapalenie płuc , które bez leczenia jest śmiertelne , wtedy królik zdechł by mi. Robisz wielki błąd, że tak piszesz. Nie wiesz ,a odpowiadasz na pytania. Polecam ci poczytać fora na których piszą 100% prawdę. A wtedy ty byś się czegoś nauczyła i dobrze doradziła komuś kto nie ma zielonego pojęcia na jakiś temat. Dawanie złych odpowiedzi grozi usunięciem konta. To jest moje pierwsze i ostatnie ostrzeżenie . Jeżeli zobaczę jeszcze raz jakieś nieodpowiedzialne odpowiedzi twoje , niestety będę zmuszona zgłosić cię do administracji ,a tego bym nie chciała , gdyż każdy popełnia błędy i wolałabym ,żebyś się czegoś nauczyła ,a nie robiła to dla zabawy.
Pozdrawiam serdecznie.
Iroan