Tak sobie pomyślałam że wszyscy stąd dostali wypas siano a ja pomimo że też dowiedziałam się o Panu Robercie z tego forum, napaliłam się na nie niesamowicie to dostałam jakiś ogromny badziew!!!! bo nei zaznaczyłam w meilu że jestem stąd ( tzn z forum spk!!!)
Martini bzdury piszesz i obrażasz tym samym osobę Pana Roberta.
Twoja wypowiedź sugeruje, że Pan Robert wysyła dobre sianko osobom, które zaznaczą, że są z forum. A te które nie zaznaczą (czyt. Allegro i nie tylko) to dostają jak to ujęłaś "badziew". Ja zamawiając I raz u Pana Roberta sianko nic nawet nie wspominałam o forum, kupowałam w ciemno i nie zawiodłam się. Potem oczywiście zamawiałam jeszcze parę razy i wszystko w porządku. Króle wcinają sianko. Ale zaznaczałam w e-mailu, że proszę o pokos 2.
Nie wiem jakie były Twoje ustalenia z P.Robertem. Ten "badziew" nie smakuje akurat Twoim królom, ale to nie znaczy, że innym uszakom nie przypadnie do gustu. Po co od razu taka forma Twojej wypowiedzi?!
Parę razy już korespondowałam z tą osobą i złego słowa nie powiem - to bardzo życzliwy i wyrozumiały człowiek
Mogłaś napisać e-maila do P. Roberta i zgłosić mu swoje zastrzeżenia. Na pewno starałby się znaleźć wyjście z tej sytuacji