I weź tu człowieku na przyszłość spróbuj pomóc ze szczerego serca, zostaniesz obsztorcowany niczym sztubak. Mentorski ton uważam za co najmniej niestosowny i nieadekwatny do zaistniałej sytuacji, a już z pewnością jest on niebywale zniechęcający. Dystans, elastyczność a przede wszystkim uprzejmość to dobre cechy, polecam na przyszłość, bo zważyszy na kontekst i formę wypowiedzi, sprawdziłaś mi przykrość Agatho.
I na tym zamykam kwestie edytorsko redakcyjno literackie.
Wataha:
Spójrzcie na to... powinni wycofać z produkcji takie małe klatki.
http://nasza-klasa.pl/profile/22493851/gallery/2
Na naszej-klasie znalazłam jeszcze mnóstwo zdjęć króliczych noworodków. Nie rozumiem jak można być takim głupim i trzymać króliki razem nie znając ich płci To mnie dołuje Niewiedza, brak świadomości i wyobraźni.
Faktycznie deprymujace
Kilka dni temu zwróciłam sie do osoby, usiłujacej sprzedać królika na Allegro. Cena końcowa aukcji wyniosła
1.73, w licytacji uczestniczyły 3 osoby (podbijajac cenę dosłownie o grosze).
Z naszej korespondencji wynikało, że właścicielka królika nie miała świadomości, że Allegro przyciąga hodowców węży. Zapewniła mnie, że po krótkiej rozmowie, która wzbudziała jej obawy, zdecydowała nie oddawać tej osobie królika. Poszuka nowego właściciela poza serwisem aukcyjnym.