Popieram Hannelli, każdy sposób jest dobry, a najważniejsze żeby kolejny króliczek znalazł dom. Już kiedyś w "pomysłach" pisałam, że najważniejsze to aby jak najwięcej ludzi poznało strone SPK, a co za tym idzie, dowiedziało się że królika też można adoptować!Wszyscy których w tej kwestii uświadomiłam rowbili wielkie oczy
. Ja tez nie wiedziałam że królika można zaadoptować i zanim go nie dostałam nie znałam strony SPK. Uważam więc, że jeśli Hannelii dodatkowo do opisu wstawi informacje o adopcjach,o samym SPK oraz potrzebne linki ( a wierze, że tak właśnie zrobiła) to mamy rodzaj reklamy a dodając do tego popularność allegro może króliczki znajdą dom, a może dojdzie na forum nowy sympatyk futrzaków - co tez uważam za ważne i potrzebne. Pewnie, każdy kij ma dwa końce, może znajdzie się ktoś kto będzie chciał oddać królika i SPK przybędzie nastepna sierota, ale przynajmniej nie zostanie pozostawiony na pastwe losu.
Ja zamierzam w najbliższym czasie wysłać do moich znajomych na "naszej-klasie" informacje o możliwości adopcji królików i potrzebne linki. Wydaje mi się że warto wykorzystać popularność tej strony.
Jestem bardzo ciekawa jakie będą efekty aukcji. Hannelii pisz jakie jest zainteresowanie,wstaw linka do swojej aukcji.