Słuchajcie tak sobie mysle - czy nie warto by zdobyc jakis skrypt podobny do sklepu internetowego, za pomoca ktorego bysmy robili nasze bazarki? bo przybywa gadżetów i robie sie to mało czytelne, moze jakis skrypt to uatrakcyjni. Nie mam oczywiscie pojecia, czy taki skrypt da sie zintegrowac z forum, zeby nie trzeba bylo generowac nowych uzytkownikow i rejestrowac sie w "Sklepie".
Ewentualnie zrobic skrypt z prezentacją przedmiotów i z mozliwoscia dopisywania, kto licytuje, a cala licytacja odbywalaby sie dalej w wątkach na forum.
Moze po prosu jakas podstrone bazarkowa zrobic na naszej
www.kroliki.net jako oddzielna rzecz w menu? wtedy by sie kategorie latwo dopisywalo, nie trzeba by bylo sie wtedy tez meczyc z htmlem.
Misia - bardzo dobrze, ze wygralas te zagrodę, trzymalam kciuki caly czas. Misia ma duzy ogród, więc bedzie mozna sensownie te zagrodę ustawiac jak bedzie cieplo - szczerze mowiac, Misia, dobrze by bylo sukcesywnie załatwiac co jakis czas kolejne zagrody - tak jak ja to robilam u siebie - kupilam chyba w sumie 8 zagród na allegro i je połączyłam w dwie wielkie - w jednej lata jedno stado, w drugiej pojedyncze przechowywane kroliki lub pary (jak Drapichrusty).