Mamy jeszcze kilka fotek super różnorodnej gromadki
KIRI
NIKODEM
RISU
OLUŚ
TOMARI- najmilsza i najspokojniejsza z gromadki
I BONUS
zimowe króle
Zabawa "gdzie jest królik? "
Chciałam jeszcze dodać, że w poniedziałek z pomocą duski (za co dziękuję) maluchy pojadą do Krakowa. Jest mi z tego powodu bardzo przykro... Tak szybko minęły te 2 miesiące... Ale zdążyłam je pokochać wszystkie
Pamiętam dzień, w którym się urodziły i moją panikę. Chciałam wszystkim bardzo, ale to bardzo podziękować, że wspieraliście mnie wtedy w tych trudnych chwilach. Dziękujemy za sianko, żwirek i jedzonko. Bardzo nam pomogliście
Mam nadzieję, że moje maleństwa nie będą w przyszłości samotne, i że znajdą wspaniałe domki. Gdybym mogła sama zostawiłabym je wszystkie, ale nie mogę. Będzie mi brakowało tej szalonej gromadki, ale co zrobić
. Z jednej strony mi smutno, z drugiej cieszę się i mam nadzieję, że znajdą wspaniałe domy, że będą szczęśliwe i że ich nowi rodzice pokochają je tak, jak ja je kocham...
Oficjalnie ich mama zostaje ze mną
Jeszcze tylko umowa adopcyjna
Cieszę się, że podaliście link do ogłoszenia Tomuni, i że do mnie trafiła. Miałam szczęście, że trafiłam na taką istotkę
A do przyszłych opiekunów gorąca prośba Kochajcie je caaaaaaaaaaaaaaaaaaałym serduchem o TAAAAAAAAKIM WIELKIM