Dla tych którzy nie czytali Pusia jakieś 3 tyg temu miała zapalenie płuc dosyć ciężkie i 2 tyg temu skończyliśmy kurację antybiotykową,kilka dni temu wykryłam u niej strup co się okazało jest martwicą po lekach - to zdjęcia do naszej galerii gdzie jest zdjęcie martwicy i wcześniejsze zmagania z zapaleniem płuc
http://forum.kroliki.net/index.php?topic=4553.140 , od wczoraj zauważyłam że jedną stronę na plecach obok kręgosłupa ma jakby ciut większą dzisiaj jest jakby jeszcze to bardziej widoczne dotykałam tego to jest to twarde jak normalny mięsień normalna tkanka jedynie wypukłe pod spodem nie mam pojęcia co to jest i niestety w poniedziałek znowu jedziemy do weterynarza a tak to wygląda :
Na zdjęciach widać po prawej stronie jak się patrzy wypukłość także po tym jak biegnie linia kręgosłupa
Najgorsze jest to że zaczyna brakować mi pieniędzy na jej leczenie już z powodu zapalenia płuc i martwicy musiałam wydać dobre ponad 300zł jeżeli to jest coś wymagającego dłuższego leczenia to niestety chyba będę musiała was prosić o pomoc finansowa na jej leczenie, oczywiście może jeszcze dziś uda mi się ją zawieźć do weta jeżeli stażyska mojej wet od królików będzie miał dyżur.