Dziewczyny!
NIE NAPISAŁAM, że SPK ma wysterylizować królika.
Juta - zghadzam się z Tobą - nie ma DT więc powiedziałaś: znajdę DT od zaraz dla wysterylizowanego.
Eni- Nie KAŻĘ wyrzucać królika z DT dla Łatki!!!! CZYTAJ TO CO NAPISANE A NIE TO CO CHCESZ WIDZIEĆ.
Dora Angi szuka pomocy, ona NNIE MÓWI: Weźcie tego królika ode mnie, bo jesteście SPK. Ona prosi o pomoc szuka rady.
Blacky: ja wiem, ze jest masakrycznie, bo w wakacje wszystko wylatuje z domów psy, koty, króliki, świnki
(((((
PODZIWIAM WAS ZA WSZYSTKO CO ROBICIE
Mnie się nie podobałą ta nagonka, żeby dziewczyna długio robiła pozyczała Bóg wie od kogo itp.
Iskra - ja wiem ile kosztuje sterylka i wiem, że SPK żyje z datków
Moja Lusia jest wysterylizowana dzięki wielkiej uprzejmości, bo tak pewnie jeszcze bym nie odłożyła na sterylkę.
Nie pisałam, że WSZYSTCY chcą wysterylizowane króliki, ale widziałam na forum sporo przypadków, gdzie rodziny adopcyjne czekałay z odbirem, aż królika się wykastruje...
Nic nie jest czarne lub białe.
A moje osobiste zdanie jest takie, że 70% TYCH ALERGII z powodu których ludzie oddają króliki to: KRÓLIK MI SIĘ ZNUDZIŁ albo KRÓLIK SIKA PO KĄTACH I NIESZCZY RZECZYalbo KRÓLIK WYMAGA ZA DUŻO ZACHODU, choć wiem, że są i przypadki prawdziwej ciężkiej alergii