Aguś, dzięki za relację
w tym tyg. Gimli trafi do doc. obawiam się, że on nie potrafi inaczej spać, bo do tej pory nie miał przestrzeni i był zamknięty w małej klatce
dzisiaj miałam też okazję spotkać się z opiekunami Lulu oraz Uszatka - nasi emeryci czują się dość dobrze
Lulu nadal nie chce korzystać z kuwety, ale wczoraj wyszedł z klatki
dzisiaj pod naszą opiekę trafił Rett, na którego mówię Kubuś...
rokowania dość dobre - tj. może być lepiej nawet o 50% w stosunku do tego jak jest teraz
w tej chwili Kubuś ma zachowanie reakcje nerwowe, a ma zaburzone reakcje ruchowe, tj. ciągnie za sobą tylne łapki, opiera się wyłącznie na przednich, a jak siedzi widać na zdjęciach
Kubuś doznał urazu, spadając z wysokości dziecku. przed nim była też świnka morska, a teraz będzie pewnie inny królik
myślę, że gdyby nie był tak cudowny jak jest, wypadek mógłby go ominąć - ma anielski charakter, był pewnie doskonałą maskotką dla dziecka - nie gryzł, nie rzucał się na dziecko, idealna maskotka, do czasu
póki co nivalin i B1 oraz B12, zobaczymy jak zareaguje na leki
prosimy o wirtualną opiekę dla Kubusia
to kolejny chory uszak pod naszą opieką
remont trwa, sufit został już zeszlifowany, teraz tylko malowanie...
ściany zostały pomalowane pokostem i zaczynamy malować farbą
plamy na zdj. to efekt unoszącego się kurzu
niestety dzisiaj remont był średnio szczęśliwy dla mnie. zaliczyłam taki upadek z wysokości, że mam chwilowo nieczynną lewą rękę, eh, a szło tak dobrze
tak czy inaczej kolejny etap remontu za nami i do końca już bardzo blisko, a najbardziej cieszą mnie reakcje osób, które wchodzą i są w pozytywnym szoku, kiedy widzą nasz Azyl
soniu, elmo z całego serca dziękujemy za prezent dla naszych uszaków z 24 konkursu