UWAGA! Ten serwis używa cookies (brak zmiany ustawienia przeglądarki oznacza zgodę na to). Zapoznaj się z polityką bezpieczeństwa!.
wydaje mi się ze osoby, które nie wiedza o co chodzi po prostu "opowiedzą się za lub przeciw"
na duże imperium
Cytat: klaudiapiwo w Wrzesień 06, 2013, 14:11:35 pmwydaje mi się ze osoby, które nie wiedza o co chodzi po prostu "opowiedzą się za lub przeciw"To nie wojna TYLKO przejście na inne forum - zamiast wchodzić w watek toruński można wejść w wątek Fundacji http://www.miniaturkabeztajemnic.com/forum/index.php?c=10&sid=4fea63aa5f77a66a3f23462474419c52 czy bloga i jest trochę inaczej a to samo...Organizacje pro królicze rozrastają się - i to jest wspaniałe Fundacja Przygarnij Królika, sopockie Uszakowo... itd. Trudno mieć jedno 100% wspólne spojrzenie na duże imperium. Ludzie mają swoje wizje, swoje priorytety i lepiej chyba przeznaczyć energię na pomoc uszatym?To że Azyl już dawno "usamodzielnił" się nie jest tajemnicą. To, że żadnemu królikowi - bez względu na miejsce znalezienia,nie odmówi pomocy też.To nie jest "za i przeciw", bo wszystkim przyświeca ten sam cel - ratować uszate, a króliki, bez względu "pod jakim sztandarem" są jednakowo ważne!Wstu procentach zgadzam się z Tobą nie chciałam nic dodawać od siebie ale kiedy czytam,, trzeba sie będzie odpowiedzieć po jednej ze stron'' ,,króliki cierpią'' to naprawdę płakać się chce Jeżeli jedna z drugą pomagasz krolikom dla nich samych to nie patrzysz czy są z SPK z Azylu czy jeszcze skąd inąd Ja choć jestem związana z Azylem to wzielam udział w licytacji na Facebooku na rzecz fundacji Przygarnij krolika i alergii z tego powodu nie dostalam A nawet jesli jakis konflikt między Azylem a kimkolwiek istnieje to ja nie widzę problemu boja kocham kroliki a nie Olę Magdę czy kogokolwiek innego i czy wejdę sobie na to forum czy blog to naprawdę nie istotne jeśli zależy mi aby poczytać o noowego u uszatych Przepraszam wszystkich ale naprawdę robi się burzę w szklance wody
Witam Azylowych podopiecznych i przesyłam pozdrowienia od Trois, a oto jak on wygląda teraz: