Witam
jestem studentką III roku z dwoma uszakami na utrzymaniu. O króliczki dbam jak mogę. Jeden z nich Mleczyk
został przeze mnie przygarnięty, był w stanie no powiedzmy sobie szczerze tragicznym. Ale jest ze mną juz ok roku
no i bardzo sie oswoił oraz wydobrzal pod moją opieką. Oba króliczki poddałam kastracji, no i nie oszukujmy sie ze jednak są one dla mnei sporym wydatkiem, dlatego postanowiłam zrobic wyprzedaż jest kilka ciuszków, jakies błyskotki. Jeśli sie komuś cos podoba a jest za drogie, można się targowac.
Rzeczy sa nieuszkodzone a jeśli są to jest to zaznaczone. Jakieś smugi czy też kropki są winą aparatu który niewiedziec dlaczego po sylwestrze jest nie do doczyszczenia
Jesli ktoś będzie chciał wiecej zdjęc lub dokładniejsze info(wymiary etc) proszę pisac na priv lub poniżej
ciuszki ledwo wyjęte z szafy dlatego niektóre są dosc wymięte, aktualnie idą do prania pozniej prasowania
Rzeczy te raczej nie były przeze mnie noszone. Odłożyłam je poniewaz szafa pęka w szfach a chodzę i tak i dwóch bluzkach, więc niech chociaż króliczki skorzystają
1. Sukienka AMISU czarna- new yorker- stan idealny rozmiar 36- założona 2 razy
cena 30 zł2.Sukienka AMISU czarna w cienkie pionowe paseczki - new yorker rozmiar 36 - nieużywana
cena 30 zł3. Sukienka Bershka ciemnoszara - rozmiar M zapinana na zatrzaski
cena 25 zł4. Ołówkowa spódnica z wysokim stanem midi - rozm 38
cena 30 zł5. Brązowa sukienka w białe groszki - dół bombka- rozm XL ale ja noszę S-M i tez pasuję
elastyczny materiał
cena 20 zł6. Beżowy ażurowy sweterek- rozmiar jak na moje oko M - założony moze 2 razy
cena 20 zł7. Bluzeczka z lekko bufiastym rękawkiem przed łokiec - rozm L
cena 10 zł8. T-shirt Terranova rozm S - nienoszony - brokatowe akcenty
cena 8 zł9. T-shirt Terranova rozm M -nienoszony - brokatowe i koronkowe akcenty
cena 8 zł10. Koszulka w poziome paski rozm 38 ale jest elastyczna więc daję przedział S-M dosc długa, noszona może 3 razy
cena 8 zł11. Biały longsleve CHEROKEE rozmiar jak na moje oko M
cena 6 zł12. Sweterek tunika luźny z kieszonkami rozmiar S-M (na dosc chude ramiona )
cena 15 zł13. Granatowy sweterek 100% wełna merynosów - baaardzo ciepły mimo że cienki - rozm M (wełna merynosów utrzymuje ciepło nawet kiedy jest mokra, poza tym swietnie odprowadza wilgoc czyli pot oraz pozwala skórze oddychac, produkuje sie z niej m. in. ubrania dla alpinistów oraz ciuchy termo dla sportowców)
cena 30 zł14. Biała koszula z żabotem rozmiar podejrzewam S
cena 10 zł15. Koszula w krate -rozm M -długa (do ud) posiada sprzączki na pasek ale pasek używałam do innych ciuchów i sie zepsuł
założyłam ze 3 razy ale jakos niespecjalnie ją lubię
cena 10 zł16. Brązowa koszula Bershka rozm M - mięta z dużym dekoltem w serek-styl safari- użyta kilka razy
cena 10 zł17. Brązowa spódniczka rozm 36 - styl safari - jeans dostałam od ciotki ze stanów założyłam raz, rzuciłam w szafę, jak wyjęłam okazało sie ze juz przyciasna
cena 10 zł18. Lekka, plażowa spódkiczka TOPSHOP - używana tylko przy przymierzaniu
rozmiar chyba M
cena 10 zł19. Sweterek nietoperz rozm małe S z bardzo ekskluzywnej wełny jagnięcej oraz mam nadzieje że się nikt nie pogniewa z włosia królików angorskich ( jesli ktoś chce mnie w tym momencie skarcic to prosiłabym o wprzednie zapoznanie sie z produkcją takiej wełny/ runa
ponieważ okrywa włosowa królików angorskich charakteryzuje się ciągłym odrastaniem. U nie strzyżonych królików roczny przyrost długości włosów dochodzi do 25 cm. ) Sweterek przemilutki w dotyku
NIENOSZONY
cena 30 zł20. Spodnie jeans Cache Cache rozm 38 vintage
cena 25 zł21. ORYGINALNA kurtka ABERCROMBIE & FITCH rozmiar M - super ciepła, wielkie futro na kapturze (można je odpiąc) Zamek można rozsuwac w dwie strony jednak w suwaku który rozsuwa kórtkę od dołu do góry ułamał sie ten uchwyt, nie przeszkadza to w zapinaniu kurtki (jutro dorzucę foto )
cena 100 zł (dałam za nią ok 360 zł jakby ktos twierdził że za drogo)
22. Buty Graceland rozm 36 założyłam je raz na swoją studniówkę, trochę porysowałam obcasy
cena 20 złPLUS rzeczy z tego wątku
30% taniej http://forum.kroliki.net/index.php?topic=12650.0 (komplet 1 oraz 4 został sprzedany)
Wystawiam tyle rzeczy bo wiem że i tak nie wszystko pójdzie, zaznaczam że wszystkie pieniążki przeznaczam tylko i wyłącznie na moje króliczki (weterynarz, smakołyki, żwirki itp) Pozdrawiam zapraszam do istnych zakupowych szaleństw na mojej 'giełdzie'
Można odebrac w Krakowie osobiście. Koszty wysyłki ponosi kupujący wg cennika poczty polskiej (wysyłam listem priorytetowym, czyli myślę że w zależności od wagi w przedziale 6-10 zł no kurtka pewnie trochę drożej bo jest dosc ciężka
)
A tu moje maleństwa:
http://forum.kroliki.net/index.php?topic=10353.new#new