UWAGA! Ten serwis używa cookies (brak zmiany ustawienia przeglądarki oznacza zgodę na to). Zapoznaj się z polityką bezpieczeństwa!.
I rudy Adaś jest cudny. I Pierniczek..A to... BRITNEY!Britney ma ok 4 miesięcy i ..już jest gwiazdą
Absolu jest nieocenioną pomocą jeśli chodzi o rozmowy adopcyjne, za co jestem jej bardzo wdzięczna, dzięki niej ostatnio króliki rozjeżdżają się do nowych domów z prędkością światła Dori chciałabym jednak sprostować pewne rzeczy - jeśli dostaje formularz na królika nie ma żadnego problemu aby owy zainteresowany przyszedł do biura zapoznać się z nim Proszę bowiem wtedy tą osobę aby skontaktowała się z Mateuszem i umówiła na spotkanie - jeszcze nie było sytuacji, żeby Mateusz nie zgodził się na spotkanie i osoba zainteresowana adopcją królika z biura nie dostała się do środka Wiem, że biuro otwarte 24h na dobę jest fantastyczną ideą, jednak w tym konkretnym momencie nie mnie o tym decydować. W każdym razie słyszałam, że rok 2014 będzie obfitował w zmiany na świecie, więc kto wie może i Warszawę dotknie cudowna różdżka zmian Pozdrawiam ) Ja ponawiam także gorącą prośbę o wsparcie finansowe dla naszych uszatych leczonych w Ogonku, do których dołączyła także Nunula. Historie Pierniczka, Pufci i Bronka czytajcie w linku poniżej:http://www.kroliki.net/pl/warszawa/jak-mozesz-pomoc-krolikom-z-warszawy/biezace-faktury-do-zaplatyDziękujemy!
A na koniec prośba od Pierniczka:Uwielbiam Herbicare i moge go jeść, i jeść, ktoś chciałby może mnie nakarmić?
Cytat: absolu w Styczeń 17, 2014, 16:32:31 pmI rudy Adaś jest cudny. I Pierniczek..A to... BRITNEY!Britney ma ok 4 miesięcy i ..już jest gwiazdą a mówiła mama "nie wypinaj języka bo Ci krowa nasika i będziesz chodzić bez języka" krowa ma dłuższy i się nie chwali śliczna :
Absolu jest nieocenioną pomocą jeśli chodzi o rozmowy adopcyjne, za co jestem jej bardzo wdzięczna, dzięki niej ostatnio króliki rozjeżdżają się do nowych domów z prędkością światła
o a co do za wyzerka na lózku:)? króle widze że się totalnie rozpanoszyły:)
Integra- sorry wielkie za brak fotki zadu Britney , ale ...ona się zrywa na mój widok i galopuje pohukując erotycznie więc...nie mam jak uchwycić jej od tyłu icon_wink