Hej
Mam do sprzedania troszkę ciuchów i torebek. Jeżeli coś się komuś spodoba proszę o kontakt
Do ceny należy doliczyć koszt przesyłki. Uzbierane pieniążki chcę przeznaczyć na zakup ziółek i innych gadżetów dla moich milusińskich
1. PLECAK- WOREK. Praktycznie nieużywany, bardzo oryginalny. Pojemny, spokojnie zmieści format A4. Wymiary: 40 cm wysokości, 33 cm szerokości. Cena 20 zł.
2. TORBA - FUTERKOWA. Duża, pojemna, mało używana. Wymiary : 36 cm wys, 48 cm szer. Cena 25 zł.
3. LAKIERKOWANA TOREBKA NA ŁAŃCUSZKU. Duża, pikowana, ''chanelka'' 40 cm szer, 30 wys. Bez kitki
Cena 20 zł.
4. ZAMSZOWA TOREBECZKA. Malutka i poręczna toreka, zapinana na klipsa. 30 cm szer. Cena 10 zł.
5. TOREBKA PANTERKA. Lekka, zwiewna. Torebka nie ma zamka. materiał panterkowy od środka lekko się pruje. dla zainteresowanych mogę wysłać dokładne zdjęcia.wymiary 39 cm na 39. Cena 12 zł.
6. TOREBKA PLAYBOY
ponoć oryginalna
Mała, poręczna, 23 cm szerokości, 15 wys. Cena 12 zł.
7. BRĄZOWY WŁOSKI SWTER ZE ZŁOTĄ NITKĄ. modny w tym sezonie. rozmiar uniwersalny. 72 cm długości, 40 szer. Cena 20 zł
8. KREMOWY TALLY WEIJL DŁUGI SWETER NA GUZIKI. Sweterek jest baardzo rozciągliwy, ma dość duży dekolt w serek. Rozmiar z metki s, ale raczej większy m-l. długośc 82 cm, szer.33 cm. Cena 15 zł.
9. RÓŻOWY MIĘCIUTKI SWETEREK. Rozciągliwy, zakrywający pupę :)Na moje oko rozmiar minimum M. Długość 75 cm, szer w pasie 34 cm. Idelanie się dopasowuje i układa. Cena 13 zł.
10. WEŁNIANY SWETER ,,NIETOPERZ'' marki reserved. Sweterek ma dłuugii wywyjany golf. Kolor inny niż na zdjęciu- jasny fiolet, jasna śliwka. Rozmiar z metki S, dla mnie to M- L. Długość 60 cm. Cena 16 zł.
11. POPIELATY SWETER Z ,,SATYNOWĄ BLUZKĄ''. Wiązany z tyłu. Kolor jak na pierwszym zdjęciu. Rozmiar z metki to L/XL. długość 59 cm, szer. w pasie 39 cm, sweterek ma dość duzy dekolt i na oko jest troszkę szerszy na górze. Cena 14 zł.
12. KAMIZELKA ,Z MISIA' PANTERKOWA. Fajna i mięciutka narzutka. kamizelka się nie zapina. Rozmiar M. Długośc 42 cm. Cena 13 zł.
13. NIETUZINKOWE I ORYGINALNE JEANSY W CIAPKI
spodnie są wykonane z dobrej jakości grubego jeansu. biodrówki. długość nogawki 102 cm, szerokość w pasie 39 cm, szerokość nogawki w udach 22 cm, rozmiar 38. Zapinane są na guziki
Cena 20 zł
14. BRĄZOWE SPODNIE Z MATERIAŁU. Fajne modne, luźne spodenki. Rozmiar 40. Długość nogawki 100 cm, szer. w pasie 37 cm, szer. nogawki w udzie 24 cm. Cena 17 zł.
Jeśli coś kogoś zainteresuje bardzo proszę o informacje. Jeśli będziecie mieli jakieś pytania to również
Życzę miłego oglądania i zapraszam do zakupów