Zatkało mnie
przepiękny ten regał ! Bardzo staram się nie wchodzić na Twój wątek, bo kusisz oj kusisz, a ja w tym moim małym mieszkanku już nic nie upchnę
Ale spokojnie naciskam już naciskam swego lubego, że zwierzaczki za mało miejsca mają i takie tam i może się uda wcześniej zmienić lokum
a wtedy to będzie się działo (tylko ciekawe za co;), ale do rzeczy. Jedyną rzeczą jaką jeszcze upchnę i którą mogę usprawiedliwić przed moim lubym jest Skarbonka
(genialne:P). Znalazłam na stronie dreweksu dwie: skarbonka kuferek albo zwykła skarbonka (tylko tej to chyba nie da się otworzyć? dziwne..) Czy będziesz Kasiu zamawiała stamtąd? Czy robiłaś już lub możesz ozdobić taką skarbonkę?
Tutaj znalazłam:
http://www.dreweks.pl/produkt-1002196.htmlChciałabym wzór 252 lub 253 (nie wiem czy nie za duże wzory na takie maleństwo, najwyżej coś innego wybiorę) - bardziej podobają mi się te kolorowe sowy
chociaż chyba faktycznie będą za duże..no to może też być 206 ta góra bez słoni.
I jeszcze będę potrzebować pudełko takie z deklem na drobiazgi, ale takie trochę większe. Możesz zapropnować z tych, które masz lub ew. przejrzę jeszcze raz stronkę dreweksu i coś znajde. Tutaj nad wzorem się zastanawiam.