Wpadłam teraz na szybko, więc w ekspresie odpiszę
cytryna27, pracuję w sklepie zoo, mam bardzo tanio wszystko, co w sprzedaży. Mogłąbym Ci wysyłać zapasy dla Ciapka lub zrobić mu wyprawkę na dobre pół roku, gdybyś się zdecydowała
Może zrzutka na wózek nie będzie potrzebna, może sami go zrobimy, kupi się jakieś autko w markecie, by były dobre kółka...
tepe, dzięki za super pomysły. Jutro zacznę wcielać w życie
U Ciapka chyba niestety się pogarsza. W pierwszych dniach chodził ciągnąc nogi za sobą prosto, wzdłuż, po 2-3 tyg zaczął się precyzować głównie na jeden bok, a teraz, po prawie 2 m-cach leży tylko na tym boku. Odwrócony na drugi bok wywraca się całkiem i nie może się podnieść i tylko wierzga łapkami
On za mną łązi, bo nauczony podrzucania smakołyków. Ograniczam się jak mogę, bo wiem, ak to szkodzi, ale tylko tam mogę mu życie osłodzić... uwielbia rodzynki, gałązki,truskawki, brokuła, mlecz. Prawie nie chce jeść już siana...
józwa, do Wawy podrzucić mogę, napisz więcej szczegółów, jak to sobie wyobrażasz? uczestniczysz w tym forum? co, jeśli nie da się wyleczyć?
a teraz pooglądam fotki wózków. A kto takie robi? Te psie, czy kocie? na zamówienie?