Przepraszam bardzo, ze znów wtrącę, ale odpowidź tego samego dnia tylko wieczorem to nikły kontakt?! Jak ja pisze do włascicieli ktorzy chcą oddac krolika po 5 listów bo nie racza mi nawet odpisac i po 2 tygodniach jak zagrozę, ze usunę królika ze strony dopiero się odzywają - to jest nikły kontakt. Uważam że zachowałas się nie fair kiedy pisalas do mni po kontakcie z azi mówiąc o nikłym kontakcie, mnie pytałas o Ruperta Azi o 2 różne króliki Brrunię o Tosię przepraszam, nie chciałam tego poruszac na forum ale uważam, ze jet to niezdecydowanie i nie świadczy dobrze o Tobie jako o przyszłym włascicielu. Pomyślcie w ten sposób drodzy miłośnicy królików czy oodalibyście swojego uchola osobie która codziennie zmienia zdanie którego króliczka chce przygarnąć? Ja nie mówię Elwira, z emasz złe checi ale żle zaczęłaś. zaczęłaś od pisania na forum krytykujac grupę adopcyjną kiedy naprawdę nikt Ciebie nie olał tylko wszyscy, żeśmy Ci odpisali. Krytykujac nas wcale nie zyskujesz a tracisz. A w tym przypadku trydno zyskać ponowne zaufanie. Mam nadzieję, że kolejne nasze kontakty będą przyjaźniejsze.
mika2680, chciałam Ci napisac ze tu nie chodzi o to, ze Azi ma 100 spraw bo Azi odpowiedziała Elirze tego samego dnia wieczorem, więc uważam, ze tu się mylisz, poniewaz nikt z nas nie olał kontaktu z Elwirą i mimo 100 spraw Azi odpowiedziała, a mimio to na forum pojawiły sie posty o nikłym kontakcie