Autor Wątek: Jaka płeć ?  (Przeczytany 24913 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Przemek199431

• Gość
Jaka płeć ?
« Odpowiedź #20 dnia: Październik 27, 2008, 16:28:04 pm »
wiecie ja nie wyhoduje tyle królików ale pieniądze daje na jedzenie daje na szczepionki i błędy klikam lewym klawiszem myszy i znajduje i myślę że ja się pomyliłem ale rozumiecie ten weterynarz jest stuknięty a do warszawy nie mam tyle pieniędzy bo po bliższy weterynarz jest w Warszawie w moim mieście nie ma pobliszego weterynarza niż ten stuknięty. A i dostane  bana to już nigdy nie będę pisał bo macie fajne króliki ale ich właściciele nie są tak fajni jak pupil. Sen a ty w kosmos od ludzi.A i to jest samica mam 2 samice.

[ Dodano: Pon Paź 27, 2008 5:05 pm ]
Albo nie. Nie będę sprzedawał dawał nie stać mnie na klatkę ale dobra niech się zagryzą po co mają żyć najlepiej wasz sposób mam tyle osób co chce mieć królika ale po co nie niech się zagryzą albo wypuszczę ich na łąkę do lasu niech ich psy wilki dziki ich zabiją po co mam zakopywać małe a niech ich zjedzą niż ktoś ma je wziąć zaopiekować niech zdychają!!! Macie rację będę w was słuchał naprawdę dobry pomysł zaje....  :zdenerwowany  :bejzbol

Offline aga.s

• Użytkownik
  • *
Jaka płeć ?
« Odpowiedź #21 dnia: Październik 27, 2008, 17:36:33 pm »
Jezu co to?! :wow
Rany boskie, czytam i nie łapie. Chyba za stara jestem :oh:
Ostrzeżenia to ciut mało, może podziekujemy panu?
Halo :heej  Admin

Offline Danae

• Użytkownik
  • *
Jaka płeć ?
« Odpowiedź #22 dnia: Październik 27, 2008, 19:09:42 pm »
Przemku jeżeli sam nie umiesz ustalić płci (co nie jest takie proste) to odseparuj je koniecznie (o ile już nie jest za późno  :oh: na podstawie opowieści nie ustalisz płci więc niestety ale trzeba się liczyć z kosztami (wet) zwłaszcza, że jeśli masz samca i samiczkę to bez kastracji/sterylizacji się nie obędzie. Kastracja od 50 zł w górę (ja wydałam 120), sterylizacja drożej.

kucharz19

• Gość
Jaka płeć ?
« Odpowiedź #23 dnia: Październik 27, 2008, 19:55:44 pm »
Użytkownik Przemek199431, dostał stałego bana. Pozdrawiamy i życzymy udanego śmiecenia na innych forach.

cleo661

• Gość
Jaka płeć ?
« Odpowiedź #24 dnia: Styczeń 03, 2009, 15:49:59 pm »
Cytat: "kucharz19"
Pozdrawiamy i życzymy udanego śmiecenia na innych forach.

Już śmieci http://www.forum.kroliki.com/viewtopic.php?p=102630&sid=5286976b72d201248c2cf43bd4a8c94f#102630

Ania007

• Gość
Jaka płeć ?
« Odpowiedź #25 dnia: Styczeń 30, 2009, 16:40:14 pm »
He he xD miałam ten sam problem co ty :) U mnie też miał byc samczyk a jest samiczka xD i na dodatek ma 4 miechy :D

Kajkie_12

• Gość
Jaka płeć ?
« Odpowiedź #26 dnia: Czerwiec 06, 2009, 18:46:35 pm »
Kurczę !
Mojej Cheetah COś wystaje,wygląda to jak NARZąD 4-tygodniowego samca,
ale jakby się dobrze przyjrzeć to wygląda jak NARZąD 4-tygodniowej samicy.
Chyba konieczna wizyta u weta ! xD

PS.U mnie wet za darmo bada zwięrzęta.Trzeba płacić tylko za operacje lub leki.  :DD  :>

EDIT:łiiiiiii,to wygląda na samicę.Uważnie się przyjrzałam  :>
RADA:Delikatnie naciśnijcie miejsce przy NARZąDZIE !!!
         Obejrzyjcie ze wszystkich stron i sprawdźcie czy nie ma "nacięcia" ze strony odbytu.
         Jak jest to samiczka ,jak nie to samczyk.

Offline bosniak

• Członek SPK
  • GRUPA ADOPCYJNA SPK
  • **
  • GRUPA ADOPCYJNA SPK
    • Uszate serduszka czekają...
  • Moje króliki: Antosia i Masza
  • Za TM: Klusia, Venus, Nala, Diego, Jaskier, Rusałka, Azja, Moona, Astra, moja jedyna Helenka, Miś , House
Jaka płeć ?
« Odpowiedź #27 dnia: Czerwiec 06, 2009, 20:32:41 pm »
Kajkie, Ty nic nie naciskaj :>  i nie pisz nieprawdy - jakie znowu nacięcie?  :oh:
Zapraszam do Uszatej Przystani: www.facebook.com/uszataprzystan

Monial

• Gość
Jaka płeć ?
« Odpowiedź #28 dnia: Czerwiec 11, 2009, 16:42:09 pm »
A ja niejako odejde od tematu....

Kroliki maja sutki? Samice maja sutki? I ile? i jak to wyglada? Rozowe?
Co prawda nie wiem czy Fifula to samiczka czy samiec... choc to w sumie bez znaczenia bo narazie jest jedna... ale sie pytam... bo jakis czas temu na grzbiecie wyczulam jej jakies guzki... i teraz wyczuwam cos na brzuszku... i sie boje.

A i przeszukalam forum... ale moze niezbyt umiejetnie, nic nie znalazalam, zeby nie bylo:)

Linka

• Gość
Jaka płeć ?
« Odpowiedź #29 dnia: Czerwiec 11, 2009, 17:59:20 pm »
Samice maja 7 sutkow, zazwyczaj czuc je u starszych samic (okolo 6-7 mies) oraz tych ktore juz mialy mlode.

Nuna

• Gość
Jaka płeć ?
« Odpowiedź #30 dnia: Czerwiec 11, 2009, 18:29:16 pm »
Samce tez maja.

Kajkie_12

• Gość
Jaka płeć ?
« Odpowiedź #31 dnia: Czerwiec 11, 2009, 22:07:34 pm »
Cytat: "bosniak"
Kajkie, Ty nic nie naciskaj :>  i nie pisz nieprawdy - jakie znowu nacięcie?  :oh:

No kurczę,ja poprostu nieumiejętnie opisuję co widzę xD.
I tak na obcinaniu pazurków zapytam weta.  :DD
Nie miałam pojęcia,że tak trudno płeć rozpoznać. :oh:

Linka

• Gość
Jaka płeć ?
« Odpowiedź #32 dnia: Czerwiec 12, 2009, 18:54:22 pm »
Cytat: "Nuna"
Samce tez maja.

Tak, tak. Oczywiscie ;)

Monial

• Gość
Jaka płeć ?
« Odpowiedź #33 dnia: Czerwiec 12, 2009, 22:28:23 pm »
Ufff ulzylo mi...
A czy to samiec czy samiczka ... i tak ja kocham ;)
I poki co plec nie wazna ... poki nie zdecyduje sie powiekszyc gromadki ;) Czyt. zaadoptowac Fifuli przyjaciela :) A narazie to niemozliwe bo nie mam na sterylizacje.

Tolinka

• Gość
Jaka płeć ?
« Odpowiedź #34 dnia: Czerwiec 15, 2009, 11:29:24 am »
kochane moze wam sie uda ustalic plec moich uszolkow,bo ja juz totalnie zglupialam,wstawie fotki,nie sa zbyt wyrazne ale moze wam sie uda.narzady ich wydaja mi sie jednakowe.                                                                                       Pola                                                                                                                                                                             Max                                                                                                                       URL=http://www.fotosik.pl/showFullSize.php?id=6631300cac335614][/URL]                          URL=http://www.fotosik.pl/showFullSize.php?id=d7d97dff0c766048][/URL]

Aneczka

• Gość
Jaka płeć ?
« Odpowiedź #35 dnia: Czerwiec 15, 2009, 11:40:22 am »
Tolinka, dlaczego Ty nie pójdziesz z nimi do weterynarza?? Co dadzą nam średnio wyraźne zdjecia maleństw, z którymi nawet wet ma czasem problem.
Wiesz co decyduje o tym, ze to samiec w tym wieku?? Nie fallus, bo jest niemal identyczny jak wagina. Ale jądra, a u takich malutkich królków sa mikroskopijne i w takeij sytuacji w jakiej nam swoje króliki przedstawiasz wciągnięte do środka.

Tolinka

• Gość
Jaka płeć ?
« Odpowiedź #36 dnia: Czerwiec 15, 2009, 11:43:56 am »
bylam u weta to powiedzial ze to dwie panienki ale jakos przekonywujaco tego nie muwil,a gdzie maja byc te jadra/Bo tez nic nie widzialam i nie wyczulam

Aneczka

• Gość
Jaka płeć ?
« Odpowiedź #37 dnia: Czerwiec 15, 2009, 11:47:59 am »
Tolinka, skoro nei wierzysz jednemu wetowi - idź do drugiego, albo zrób usg. Nie grzeb im nigdzie, bo jeszcze krzywde zrobisz.

Tolinka

• Gość
Jaka płeć ?
« Odpowiedź #38 dnia: Czerwiec 15, 2009, 11:51:40 am »
Aneczka, masz racje tak zrobie,a z drugiej strony wszystko mi jedno jakiej sa plci oby tej samej a nie odmiennej

Offline Fallen

• Użytkownik
  • *
Jaka płeć ?
« Odpowiedź #39 dnia: Czerwiec 15, 2009, 17:12:20 pm »
2 piesrsze zdjęcia to narządy dziewczynek.
2 ostatnie zdjęcia to narząd chłopczyka :]