bardzo proszę o informację czy na sterylkę lepiej do dr Dziwaka czy dr Anny? oraz ile kosztuje sterylka u dr Dziwaka?
Mieszkam kilkadziesiąt km od Wrocławia więc chciałabym się rozeznać na kogo się zdecydować no i w kosztach ...
....Niestety, w moich rejonach żadnego weta dla uszatych nikt nie poleca, a wiadomo, najbardziej zależy nam aby nasz uszek był w dobrych rękach.
U dr Anny nigdy nie byłam więc na jej temat nie mogę Ci nic napisać. Natomiast dr Dziwak wykonywał sterylkę u mojej Pyzy. Zabieg był robiony w październiku 2012 r. więc całkiem niedawno. Malutka bardzo dobrze go zniosła, po 2 h zaczęła jeść a pod wieczór pojawiły się pierwsze bobki i siuśki
Za sterylizację + leki zapłaciłam 200 zł, ale nie wiem jak jest teraz - czy nadal taka kwota czy podniósł. Dr Dziwak przyjmuje codziennie od 8.30 do 14 a dr Anna jest popołudniu w poniedziałki, środy i piątki więc Twoja decyzja będzie też zależała od godzin, które Ci pasują
Zresztą dziewczyny wyżej napisały o godzinach przyjęć.
My do doktora Dziwaka jeździmy na kontrole, wczoraj byłyśmy na szczepieniu i jesteśmy bardzo zadowolone. Czytałam też bardzo pozytywne opinie nt. dr Anny
Może jeszcze inni coś napiszą i Ci doradzą.
Pozdrawiam!