Autor Wątek: Królik na wybiegu.  (Przeczytany 13046 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Damianeq

• Gość
Królik na wybiegu.
« Odpowiedź #20 dnia: Kwiecień 16, 2009, 08:43:13 am »
Teraz, tapety nie są w modzie :D więc podpowiada Ci że czas na zmiany...

Z drugiej strony daj ogłoszenie w prasie że wykonujesz remonty i wynajmij Frotka jako zrywacz tapet, a ty idź nowe klej (tylko dobrze bo Frotus sprawdzi) morał taki że zarobisz przy czym stracisz kilogramy :) - przyjemnie z pożytecznym  :D :DD  :DD

Offline sylwiaG

• Użytkownik
  • *
Królik na wybiegu.
« Odpowiedź #21 dnia: Kwiecień 16, 2009, 11:07:39 am »
nuka,  u mnie na najniższej półce niema nic z oczywistych względów. A farbę kupil tata widocznie stwierdził że nie zasługuję na lepszą  :DD   i tak to teraz wygląda.
Ciapusia,  to Ciapula ma spust :DD Tusiak,  kabel do internetu mam schowany w listwie bocznej paneli. Jest tam taka dziura do krórej wsadzasz kabel i zakrywasz inną listewką. Tyle dobrze. Bo 2 raz mi chlopak nie będzie 'sklejal' kabli  :rotfl2
SylwiaG

Offline Ciapusia

• Użytkownik
  • *
Królik na wybiegu.
« Odpowiedź #22 dnia: Kwiecień 16, 2009, 11:53:21 am »
Sylwia - sugerujesz, że jestem gruba? :> :diabelek
"Wy nie cofniecie życia fal.
Nic skargi nie pomogą -
Bezsilne gniewy, próżny żal,
Świat pójdzie swoją drogą."

Offline sylwiaG

• Użytkownik
  • *
Królik na wybiegu.
« Odpowiedź #23 dnia: Kwiecień 16, 2009, 12:10:32 pm »
Ciapusia,  pokaż się to Ci powiem , ale nieważne jaka byś była, dla królika zawsze będziesz duża  :DD
SylwiaG

Aneczka

• Gość
Królik na wybiegu.
« Odpowiedź #24 dnia: Kwiecień 16, 2009, 15:51:15 pm »
moje tapety są modne, w każdym bądź razie cena na to wskazywała :oh:

nuka

• Gość
Królik na wybiegu.
« Odpowiedź #25 dnia: Kwiecień 16, 2009, 16:01:33 pm »
Cytat: "Aneczka"
moje tapety są modne, w każdym bądź razie cena na to wskazywała :oh:

Antyki, też są drogie a niektóre to paskudy ze hej!

A modne też jest teraz, żeby nie wszystkie ściany w pokoju były jednakowe, także podziękuj Froteńkowi,bo masz nowoczesne pomieszczenia :jupi

Aneczka

• Gość
Królik na wybiegu.
« Odpowiedź #26 dnia: Kwiecień 16, 2009, 16:06:30 pm »
mam niejednakowe i bez pomocy frotka, bo w salonie mam bordowe i piaskowe, a w drugin pokoju jedzna mam w duże kwiaty, drugą w szeroki pasy, a trzecią żółta

karola

• Gość
Królik na wybiegu.
« Odpowiedź #27 dnia: Maj 20, 2009, 15:12:52 pm »
Ja czasami czytam o kroliczkach lub gazety,a jak chce byc glaskany to sam do mnie przychodzi a tak to sam sie soboa zajmuje,oczywiscie czasami na niego spojrze.

Offline Jadwinia

• Użytkownik
  • *
Królik na wybiegu.
« Odpowiedź #28 dnia: Maj 20, 2009, 18:21:55 pm »
Cytat: "nuka"
Mam sporą biblioteczkę, książki z najniższych półek są już "przeczytane" ząbkami królasów (dwie zostały zupełnie pozbawione grzbietu, reszna jest nadgryziona). Ale to było do przewidzenia i ustawiłam na tych półkach te książki, na których specjalnie mi nie zależy.

mam to samo :/  i gazety żadnej nawet na minutę nie mogę zostawić w zasięgu Zająca, bo zaraz pędzi do "czytania" :oh:  co tydzień gazeta z  programem telewizyjnym wygląda jak łowicka wycinanka :diabelek (raz dorwał mapę Olsztyna i zeżarł dwa osiedla w centrum :co_jest ) nie mówiąc o tym, że jak sobie kulturnie leżę i czytam, to Zając bez ceregieli potrafi przyleźć i mi wyrwać lekturę z ręki.. mam zamiast łóżka materac na podłodze, więc to łobuziaki do mnie przyłażą jak mają ochotę i nie ma z tym problemu. Czasem się martwię, że te moje łobuziaki wiodą nudne życie... ale przynajmniej mają siebie nawzajem i nie muszą siedzieć w klatce tylko latają samopas i psocą.
"Przestań się oszukiwać, Ty też jesteś królikiem (...) Wszyscy tu jesteśmy królikami, w różnym wieku, w różnym stopniu, i kicamy sobie po świecie (...)"Lot nad kukułczym gniazdem, Ken Kesey

Offline Tocha

• Użytkownik
  • *
  • Tam dom Twój gdzie królik Twój... I bobki jego ;)
Królik na wybiegu.
« Odpowiedź #29 dnia: Maj 20, 2009, 21:38:43 pm »
Cytat: "Jadwinia"
raz dorwał mapę Olsztyna i zeżarł dwa osiedla w centrum

:diabelek  :co_jest  :diabelek
Moje też już niejedną mapę i plan miasta "załatwiły". Głodzille jedne :diabelek

Offline kasiek

• Użytkownik
  • *
  • Moje króliki: Pompon
  • Za TM: Ukryj i Bisia
Królik na wybiegu.
« Odpowiedź #30 dnia: Maj 20, 2009, 21:38:53 pm »
Wszystko dobrze, gdy króliki czytają prywatne zbiory ... Ukryj postanowił poczytać szkolną gazetę :/ i co ja teraz powiem bibliotekarce??  :oh:

Tusiak

• Gość
Królik na wybiegu.
« Odpowiedź #31 dnia: Maj 22, 2009, 16:02:19 pm »
Kasiek mam to samo - Tusia lubuje się książkach z biblioteki (którymi zwykłam zastawiać dojście do kabli  koło łóżka  :P ).
A poza tym od jakiegoś czasu muszę bardzo uważać na swoje nogi (zresztą na cudze też :> ) gdyż uszata, żeby zwrócić na siebie uwagę podgryza, a ignorowana, zaczyna mocno szczypać i tarmosić nogawki.

Aneczka

• Gość
Królik na wybiegu.
« Odpowiedź #32 dnia: Maj 24, 2009, 11:55:40 am »
kasiek, moge Cię pocieszyc, Frotek wlazł nad stół i poobgryzał książke z biblioteki sląskiej it o ze zbiorów archiwalnych, chce mi się płakać jak myslę, że w poniedziałęk mija termin zwrotu i musze z nią tam iść

Offline kasiek

• Użytkownik
  • *
Królik na wybiegu.
« Odpowiedź #33 dnia: Maj 24, 2009, 13:48:37 pm »
Ciesze się że nie jestem osamotniona w swoich przeżyciach :P
Tusiak, nie zastawiaj kabli książkami z biblioteki, użyj swoich to problem biblioteczny odpadnie :P
Aneczka, nie zazdroszczę... zbiory archiwalne to już gruba sprawa... gazeta to przy tym pikuś :)

Aneczka

• Gość
Królik na wybiegu.
« Odpowiedź #34 dnia: Maj 24, 2009, 14:10:42 pm »
kasiek, a najgorsze jest to, że ja tak zawsze dbam o książki,a  tu taka wpadka i od razu na poważną skalę....Może uwierzą, ż erogi się ze starosci rozsypały...

Offline kasiek

• Użytkownik
  • *
Królik na wybiegu.
« Odpowiedź #35 dnia: Maj 25, 2009, 00:01:12 am »
Trzymam kciuki żeby uwierzyli :D

Tusiak

• Gość
Królik na wybiegu.
« Odpowiedź #36 dnia: Maj 25, 2009, 14:11:55 pm »
Kasiek, kiedy moich  mi szkoda  :PP  a panie z biblioteki znam od dawna więc przymkną oko (chyba  :co_jest ).

sebosska

• Gość
Królik na wybiegu.
« Odpowiedź #37 dnia: Czerwiec 20, 2009, 21:22:27 pm »
U mnie biegajacym krolikiem zajmuje sie kot. Co krolik nadgryzie to kot dokonczy drapiac :D Potem oboje chowaja sie w klatce i udaja ze to nie oni  :lol

nuka

• Gość
Królik na wybiegu.
« Odpowiedź #38 dnia: Czerwiec 20, 2009, 21:24:07 pm »
Cytat: "sebosska"
Potem oboje chowaja sie w klatce i udaja ze to nie oni

to zrozumiałe, wina pańci, że był dostęp do przedmiotu podrapanego

sebosska

• Gość
Królik na wybiegu.
« Odpowiedź #39 dnia: Czerwiec 20, 2009, 21:32:27 pm »
Najczesciej to wina maloletniego mieszkanca naszego domu, ktory jeszcze im podrzuca "zabawki" jak ja nie widze  :bejzbol