Ale "wojna"
Dziewczyny, cytat z tego wątku (strona bodajże 56)
Może niech ktoś stworzy jakiś test o królikach. Jeden chłopiec chce, żebym go sprawdziłam z króliczej wiedzy bo niedawno mu zrobilam sprawdzian i kiepsko wypadl wiec polecilam mu to forum podobno ma tutaj konto. Nie wiem jakie pytania zadac mu do testu
O pomoc w napisaniu testu z wiedzy i niewiedzy Rokiwica poprosiła
wszystkich forumowiczów. Zabowiązałam się pisać ten test ja, ale z różnych powodów nie byłam w stanie wywiązać się z obietnicy. Poprosiłam o pomoc
kasiagio i to Ona wzięła na siebie trud ułożenia pytań i odpowiedzi. Moim zdaniem zrobiła to rewelacyjnie.
System punktowania i opis o możliwych kilku odpowiediach - nie wnikam, rokowica tłumacz.
I dodam tylko tyle, że chyba to nasza przywara narodowa, jak trzeba pomocy nie ma chętnych, za to na krytykę można liczyć zawsze...
Ciekawe, że źle o teście nie piszą osoby, którym jednak bez tak pomocnych wskazówek jak pułapka w postaci kilku prawidłowych odpowiedzi na jedno pytanie - udało się osiągnąć najwyższy wynik.
Kasia, dziękuję Ci po raz kolejny za pomoc i przepraszam, że w ten sposób naraziłam Cię na falę krytycznych uwag.