tak się cieszyłam jak zobaczyłam lokal na Racławickich ... ale Paniom z ZNK się nie chce aktualizować listy lokali i się okazało że lokal jest już zajęty
a juz bym jutro leciała składać podanie
lokal na Zamojskiej jest fajniejszy - ustawny i ma wejście od ulicy, ale nie ma ogrzewania, natomiast na założenie gazu trzeba mieć parę tysięcy, nie wierzę żebyśmy zebrały do zimy taka kwotę. A ogrzewanie prądem jak gadałyśmy z sąsiadką, która ma połowę mniejszy lokal kosztuje ją 700zł/ na 2 miesiące, więc nam trzeba by liczyć 1400
za dużo. Nie znajdziemy tylu osób żeby pokryły takie koszta.
Z lokali posiadających centralne ogrzewanie zołstała piwnica zatęchła bez okien na Łabędziej, strych bez klatki schodowej na hipotecznej - wjeżdża się windą z przychodni i lokal w pawilonach na Hutniczej - był tam wczesniej pub. Jest jednak 2 razy większy niż bysmy chciały, ale cena wywoławcza z zeszłego przetargu była 10zł, więc jeżeli by się udało ztargowac z miastem na jakieś 400zł to jeszcze dałoby radę. Jutro pojadę go obejrzeć, myślę że koło 10.
Jakaś zdołowana jestem
myślałam że będziemy mieć szczęście i ten lokal na Racławickich był jego zapowiedzią...wyślę chyba kartę urzędnikom z ZNK za wspaniale wykonywana pracę ehh.
Zapraszam wszystkich na konkurs na lubelskie króliki, 3 wspaniałe nagrody do zgarnięcia
http://forum.kroliki.net/index.php/topic,15855.0.htmlOraz na bazarek użytkowników
http://forum.kroliki.net/index.php/topic,15838.0.html - dziękuję wszystkim darczyńcom
Wisimy za faktury 474zł (109 za leki w Warszawie, 265zł za operacje Mamby i leki oraz 100 za badania Mamby) płatne do 24-go
Faktura za leczenie Śnieżki jeszcze nie wzięta.
Adopcje coś nie idą, cisza w eterze...
W ramach ciekawostki dodam że niektóre z nas maja już nawet koszmary adopcyjne.
Gdyby ktoś miał miejsca gdzie może rozprzestrzenić nasze ulotki, to proszę o kontakt, mam jeszcze ulotki z targów zoologicznych, trzeba je gdzieś po Lublinie rozprzestrzenić, żeby szerzyć wiedzę o SPK, może chociaż w tym temacie odniesiemy jakiś sukces.